≡ Menu

Mandian Ais + Limau. Badan Jadi Segar, Sengal Badan Hilang & Halau Gangguan Makhluk Halus

Mungkin ramai yang belum tahu akan manfaat mandi ais yang diperah bersama limau ini mampu menghilangkan angin biasa dan ‘gangguan’ dalam badan anda. Tidak kira tua atau muda, bila badan rasa sengal, pasti kita rasa tidak selesa untuk melakukan sebarang kerja, betul tak?

Mandian ini dikatakan sangat baik untuk diamalkan 3 kali seminggu kerana kesannya mampu memulihkan tubuh badan anda semula. Badan yang lesu dan sakit dikatakan akan kembali segar jika mengikut kaedah seperti di bawah ini.

Namun, diingatkan ini hanyalah ikhtiar yang boleh dilakukan, selebihnya berdoa dan memohon dari Allah untuk menyembuhkan segala kesakitan anda. Semoga petua ini bermanfaat buat semua dan selamat mencuba.

Banyak lagi pesakit saya tanya macam mana cara untuk buang angin bisa dalam badan. Setiap kali siapa yang datang terima rawatan dengan saya selepas rawatan pasti saya suruh mandi ais.

Mandi Ais bagus di amalkan seminggu 3x. Sebelum ni pun saya ada share cara mandi ais pernah viral dulu. Saya share lagi sekali mana yang masih tak tahu caranya macam mana nak mandi ais. Setiap kali badan rasa tak selesa saya pasti akan mandi ais..

Kambing Aqiqah Murah Indonesia

Amik limau nipis ini 5 biji atau lebih, potong kan 2 setiap sebiji..Kemudian limau tersebut perah kan di dalam baldi.. Jika ada air kolah masjid, masuk kan sedikit air kolah masjid tersebut di dalam baldi. Selesai perah letakkan ais, pastikan air itu menjadi sejuk.. Bila air dah sejuk…

Baca Al fatihah baca 7x
Bismillah5 baca7x
Al ikhlas 7x Dan selawat 3x

Jika mandi di bilik air, sebaiknya angkat baldi itu baca di luar terlebih dahulu..

BACA:  12 Tanda-Tanda Kiamat Sudah Dekat Menurut Al Quran

Selesai baca mandi air tersebut, jika tak tahan sejuk mulakan dari kaki, jika tahan mandi sahaja dari kepala, lebihkan siram mandi belakang tengkuk belakang..

Cara begini jika anda amalkan.. Jika angin banyak dalam badan InshaaAllah akan keluar. Jika ada gangguan makhluk halus InshaAllah akan berkurangan. Sifat jin memang tidak tahan dengan sejuk, jin dari API..

Sekiranya lepas mandi anda rasa loya, pening, nak muntah, sedawa.. Itu maknanya di dalam tubuh anda ada gangguan. Jika dalam badan ada gangguan yang lama, selepas mandi badan akan jadi penat dan tak bermaya..

Sekiranya anda amalkan buat mandian ini 3 hari sekali InshaAllah izin Allah badan akan rasa lebih segar. Mandi sebaiknya selepas subuh atau sebelum maghrib.. Jika anda kerap sakit belakang, sakit kepala, sakit sending bisa dalam badan sesuai amalkan mandi ais ini..

Siapa yang pernah terima rawatan dengan saya, saya akan suruh mandi air ini sekurangnya 3 hari.. Semua itu atas keyakinan anda sendiri.. Izin Allah InshaAllah sembuh… Kita hanya iktiar… Kesembuhan semua atas izin Allah…

Di bawah adalah tanda-tanda gangguan makhluk halus :

1)Sakit belakang berat tengkuk
2))Sakit kepala kerap magrain
3)Sakit seluruh sendi bad an
4)Sakit Dada Dan kerap sesak nafas
5)Dahi rasa berat cepat megantuk siang hari
6)Kerap kembung perut,sedawa an gin
7)Berdebar2 tanpa sebab bila tiba waktu maghrib
8)Badan jadi panas demam bila masuk waktu maghrib
9)kitaran haid tidak menentu bagi wanita
10)Perut sakit seolah di hiris2
11)Cepat panas bar an
12)suka bersendiri
13)Cepat naik angin terutama orang paling rapat dgn kita suami isteri
14)Sukar tidur malam gelisah Dan kerap tersentak tika tidur
15)Kerap di tidih tika tidur
16)Kerap terdengar bisikan makhluk halus
17)Di atas bumbung rumah kerap di baling pasir,dan bunyi guli
18)Kerap terbau busuk,kemenyan,Cook
19)Kerap ternampak kelibat bayangan hitam
20)Kerap bermimpi bermain budak kecil Dan menyusu budak
21)Kerap bermimpi jatuh Dari tempat tinggi
22)Kerap bermimpi tempat Kotor busuk
23)Kerap bermimpi sesat dlm hutan
24)Kerap bermimpi binatang berbisa,ular jengking lipan
25)kerap mimpi orang mati

BACA:  Petua Semulajadi Cegah Alzheimer Dengan Minyak Zaitun, Amalkan Meminum Setiap Hari

Di atas adalah tanda-tanda yang kerap berlaku bagi orang terkena gangguan sihir dan saka. Sekiranya banyak tanda-tanda tersebut berlaku pada diri anda, saya nasihatkan dapatkan rawatan Islam berhampiran. Moga dapat jadi panduan pada kita semua..

 

Sumber: suaramedia.org 

Kambing Aqiqah Murah Indonesia
Loading...
Berminat menulis berkaitan Islam? Hantarkan artikel anda di sini: www.islamituindah.my/hantar-artikel