≡ Menu

‘Test Kit’ COVID-19 Dengan Pengesanan Sepantas 30 Minit Sedia Didapatkan Dengan Harga RM99

‘Test Kit’ COVID-19 Dengan Pengesanan Sepantas 30 Minit Sedia Didapatkan Dengan Harga RM99

Pengumuman pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan telah diumumkan oleh Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mulai 18 Mac 2020 hingga 31 Mac 2020 semalam.

Hal ini adalah untuk membendung penularan wabak tersebut dan pastinya ramai yang berasa risau dan bimbang. Difahamkan, tidak lama lagi kit ujian COVID-19 akan dilancarkan di MyEG.

‘Test Kit’ COVID-19 Dengan Pengesanan Sepantas 30 Minit Sedia Didapatkan Dengan Harga RM99 ‘Test Kit’ COVID-19 Dengan Pengesanan Sepantas 30 Minit Sedia Didapatkan Dengan Harga RM99

Menurut MyEG, kit ujian COVID-19 ini dibangunkan oleh syarikat diagnostik terkemuka dan telah diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan di China dimana kini ia digunakan secara meluas.

Untuk pengetahuan anda, kit ujian COVID-19 ini dapat mengesan jika anda dijangkiti virus COVID-19 dengan hanya mengambil masa dalam 30 minit. Harga untuk kit ujian ini adalah RM99 untuk satu kit dan RM990 untuk satu pek.

Kambing Aqiqah Murah Indonesia

Jika anda ingin membeli test kit ini, anda boleh membuat pra-tempahan di sini. Cara penggunaan test kit tersebut boleh didapati di laman sesawang MyEG.

 

Sumber: www.thevocket.com

Kambing Aqiqah Murah Indonesia
Loading...
Berminat menulis berkaitan Islam? Hantarkan artikel anda di sini: www.islamituindah.my/hantar-artikel

BACA:  Adakah Mengundi Tidak Ditanya Pada Hari Akhirat?