≡ Menu

Restoran Halal Naritaya (Tokyo, Miyagi, Kyoto)

Restoran Naritaya mempunyai tiga cawangan seluruh Jepun dan merupakan sebuah restoran dibawah naungan syarikat pengeluar mi yang menghasilkan mi sendiri untuk restoran-restoran dibawah kelolaan mereka. Naritaya sangat terkenal di kalangan pelancong asing. Restoran ini mendapat pengiktirafan halal untuk ketiga-tiga cawangan jadi jangan risau untuk menikmati ramen kegemaran anda di sini.

 

Alamat Di Tokyo: 2-7-13, Taito, Tokyo, 111-0032 Japan (Halal certified, owner/staffs are Muslim, all meats used are halal, uses separate utensils for Halal dishes, prayer space available, alcohols are served.)

 

Alamat Di Miyagi: 981-0914, Sendai, Miyagi (Halal certified, owner/staffs are Muslim, all meats used are halal, Halal dishes available upon request.)

 

Kambing Aqiqah Murah Indonesia

Alamat Di Kyoto: 1F Ability Gion 424 Rinka-cho, Kyōto (Halal certified, owner/staffs are Muslim, all meats used are halal, menu labelled halal, Halal dishes available upon request.)

Naritaya (Tokyo, Miyagi, Kyoto)

 

Naritaya (Tokyo, Miyagi, Kyoto)

 

Sumber: 2290musafir.blog

Kambing Aqiqah Murah Indonesia
Loading...
Berminat menulis berkaitan Islam? Hantarkan artikel anda di sini: www.islamituindah.my/hantar-artikel

BACA:  Restoran Pertama Di Tokyo Untuk Menghidang Masakan Jepun Halal Otentik Telah Ditetapkan Untuk Meningkatkan Segera